Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/slaviaic/public_html/hockey.bg/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/slaviaic/public_html/hockey.bg/wp-includes/plugin.php on line 600
Мач на звездите на открито! - Българска Федерация по Хокей на Лед
Последни новини
Начало / Новини / Детскоюношески хокей / Мач на звездите на открито!

Мач на звездите на открито!

                                                             Мач на „звездите“ на открито!

За първи път в историята на хокея на лед в България ще се проведе мач на звездите за деца до 12 години на открита пързалка. Инициативата е на Президента на федерацията Мартин Миланов, който е съставил списък на най-добрите деца във възрастите от 9 до 11 години (деца родени 2005, 2006, 2007 г.). Това е поредната нова дейност, която БФХЛ ще се опита да направи традиционна в бъдеще. Мачовете на открито са много популярни по света, особено в Канада и САЩ, където стадионите се пълнят с над 100 000 души.

martin milanov

Тази моя идея е от доста време, и сега заедно с треньорите решихме да я реализираме. Имам наблюдение върху децата и тренировъчния процес в клубовете и смея да твърдя, че имаме много добри и талантливи деца в тази възраст, които не отстъпват по нищо на канадци, руснаци и деца от други хокейни държави. Поех отговорността аз да съставя списъците с отборите, за да нямат треньорите проблеми с родителите си, а и аз със сигурност ще ги направя обективно. Ще се опитаме да им направим страхотен празник и всички да останат доволни.

Заяви Миланов

zimna klasika poster

Мача на открито ще се проведе на пързалката на Спортна София в парк „Възраждане“ на 28.01.2017 г. от 14:00 ч.  В него ще вземат участие предимно деца от столичните клубове : НСА, ЦСКА, Левски, Славия, Ирбис, Левски София и Айсберг. Регламента по който ще протече срещата е  4 на 4 и три третини по 15 мин. символичните отбори на „Изтока“ и „Запада“ ще бъдат съставени от по 12 полеви играча, двама вратари и трима треньори.

Вижте също

404416419_795846979011305_2781196791608013468_n

БФХЛ проведе тридневен съдийски семинар с лектор от МФХЛ

БФХЛ проведе тридневен съдийски семинар с лектор от МФХЛ Българската федерация по хокей на лед …