Последни новини
Нов лидер в хокея
Начало / Новини / За Федерацията / Нов лидер пое ръководството на хокея

Нов лидер пое ръководството на хокея

 

Бе проведено общо събрание на Българската федерация по хокей на лед за избор на нов Председател, поради подалия оставка Красимир Кръстев.
На събранието присъстваха дванадесет от общо четиринадесет клуба членове на федерацията. Не се явиха само клубовете Ледени спортове (Варна) и Айсберг-сулис.
За нов председател бе избран Мартин Миланов с десет срещу два гласа.

 

”Сега започва трудното и съм наясно, че поемам федерацията в много труден момент и с над 100 000 лв. задължения, но имам план с който смятам да вдигна федерацията на крака”. – Мартин Миланов

Това заяви новият Председател Миланов и добави, че ще работи за увеличаване на дейността на федерацията, като подпомага развитието на нови клубове, ще подобри връзките на федерацията с Министерството на спорта и ще се заеме с възстановяването на имиджа на БФХЛ , който последно време е доста западнал.
Освен Председател на БФХЛ Мартин Миланов е дългогодишен национален състезател по хокей на лед, бивш треньор на Националния отбор по хокей за възрастите до 18 г. и до 20 г. той е и генерален директор на Пързалка Славия, член на Управителния съвет на Федерацията по фигурно пързаляне и шорттрек, Експерт по образованието в Столична община район “Красно село”. Завършил е икономика в УНСС с магистърска степен “Управление на човешки ресурси”

 

 

Вижте също

334022957_755081762855721_6380842794853552488_n

Общо изборно събрание на Българската федерация по хокей на лед.

Общо изборно събрание на Българската федерация по хокей на лед ще се състои на 11 …